SENSEO EN KRUPS


Ieder kopje koffie exact hetzelfde met Senseo en Krups

Senseo en Krups zijn twee verschillende merken die beide hun koffie voor je branden en malen. De gemalen filterkoffie wordt vervolgens vers door de machines geproduceerd om zo te genieten van een heerlijk bakje koffie. De kwaliteit van een kopje koffie is net zo hoog als bij een filtermachine. Het enige nadeel is wel dat je afhankelijk bent van bepaalde koffiemerken. Het is niet mogelijk om koffiebonen rechtstreeks uit het land van oorsprong te halen en te malen voor in de koffiemachine. Dit is niet erg als je kan genieten van de heerlijke unieke aroma’s van Senseo of Krups.


Alt Text


Alt Text

Ontdek de verschillende smaken met Senseo

Senseo is heerlijke vers gemalen bonenkoffie van Douwe Egberts. Een kwaliteitsmerk met de herkenbare aroma bij iedere slok koffie. De laatste jaren zijn de koffiemachines verder ontwikkeld zodat zelfs de fijnproever kan genieten van een kopje Senseo. De koffiebonen zijn ingedeeld op basis van branding gradatie. Kies bijvoorbeeld voor normaal gebrande koffiebonen of juist dark roast waarbij de bonen langer gebrand zijn. Door de bonen langer te branden ontstaat er een zoete aroma met minder cafeïne. Naast branding gradaties is het mogelijk om een Senseo met melkmachine te kopen. Dankzij de melkmachine wordt het mogelijk om een heerlijke espresso of latte macchiato te zetten. Ontdek zelf je eigen favoriete koffie met Senseo.Krups gaat een stap verder vergeleken met Senseo

Krups weet een stapje verder te gaan waar Senseo ophoudt. Een Senseo koffiezetapparaat werkt puur op basis van een filter waarin de gemalen koffie zit geperst. Bij een Krups machine wordt de koffie op een nieuwe manier gefilterd om zo een unieke smaaksensatie neer te zetten. Krups ontwerpt machines voor de bekende Nespresso en Dolce Gusto apparaten. Met Dolce Gusto is het mogelijk om rechtstreeks met één cupje een latte macchiato neer te zetten. Met Nespresso is dit ook mogelijk als je een melkopschuimer koopt. De machines hebben veel weg van een koffiebonenmachine, waardoor de echte fijnproever kan genieten van een verse kop koffie. Stel zelf de intensiteit in en bepaal welke melkspecialiteiten je graag wil proeven in een vers kopje koffie. De echte fijnproever zal al snel vallen voor de charme van Krups vergeleken met Senseo. Vooral vanwege het hoge kwaliteit aanbod van Nespresso. Proef zelf de verschillen en ontdek jou favoriete koffie.


Alt Text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *