BONENMACHINE


Verse koffie bereiden met een bonenmachine

Echte fijnproevers willen de smaak zo natuurlijk mogelijk neerzetten. Een bonenmachine kan worden aangepast aan de wensen van een echte koffieliefhebber. Vaak wordt er even getwijfeld tussen een filtermachine of een espressomachine. Toch neigen fijnproevers eerder naar een echte bonenmachine. De machines zijn eenvoudig in gebruik en als je een beetje investeert is het mogelijk om je favoriete koffie samen te stellen. Ga als een echte brandmeester aan de slag om de juiste verhouding bonen te gebruiken voor een heerlijk vers kopje koffie.


Alt Text


Alt Text

Ervaar speciality koffie’s

Een speciality koffie is natuurlijk een specialiteit waar je van wil genieten. Alleen met een filtermachine ben je vaak gebonden aan een aantal koffiesoorten. Met een bonenmachine kan je werkelijk alle koffiebonen vers bereiden. Koffie is bijna niet verser mogelijk dan met een bonenmachine. Voor ieder kopje koffie worden de bonen direct gemalen tot de heerlijke zwarte substantie. Hierbij kan je kiezen uit een ruime variatie in koffiebonen. Van een kopje koffie met Arabica bonen tot een stevige espresso met robusta koffiebonen. Ieder kopje koffie is uniek en vol smaak bereid door de verse koffiebonen rechtstreeks te malen. Je kan zelf kiezen welke specialiteiten je gebruikt voor het neerzetten van een verse kop koffie.Pas de drankjes aan op basis van jou voorkeur en smaak

Een perfect kopje koffie kan gemaakt worden met één druk op de knop. Volautomaten hebben soms een vast programma, waarmee een espresso of latte macchiato in een handomdraai gemaakt wordt. Naast standaard specialiteiten kan je de koffie samenstellen op basis van je persoonlijke voorkeur. Ben je een liefhebber van een stevige kop koffie? Op de machine is het mogelijk de bonen intensiteit per liter water in te stellen. Zo stel je de machine af op basis van jou smaak en voorkeur. Sommige programma’s hebben de mogelijkheid om jou favoriete koffie op te slaan. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is zodra je beneden komt een druk op de knop geven. De bonenmachine begint te malen en de verse koffie druipt automatisch in je kopje. Een beter begin van de ochtend is er bijna niet.


Alt Text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *