FILTERKOFFIEMACHINE


Ouderwets genieten met een filterkoffiemachine

Een kopje koffie met altijd dezelfde smaaksensatie dat is waar het om draait. Een filterkoffiemachine maakt het mogelijk om altijd een hoge kwaliteit koffie neer te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is de koffiefilter vullen met je favoriete koffie. Het fijne van de oude vertrouwde filterkoffiemachine is dat je zelf de sterkte van je koffie kan afstellen. Tot op de gram nauwkeurig kan je jou favoriete kop koffie zelf samenstellen. Je zet tevens in één keer een grote pot zodat iedereen samen kan genieten van een verse pot koffie. Daarnaast word je pot koffie warm gehouden zodat je zelfs na een tijdje nog steeds koffie kan inschenken.


Alt Text


Alt Text

Zelf verse koffie maken met een filterkoffiemachine

Vaak wordt er gedacht dat een filtermachine alleen kant en klare koffie kan zetten. De duurzame fijnproever kan verse koffiebonen in huis halen en zelf verse koffie zetten. Met een eigen maalmachine maal je de koffie voordat je gaat zetten fijn, zodat je de vers gebrande koffiebonen rechtstreeks in de filtermachine kan doen. Brand jou eigen koffie vers in de koffiepot en geniet van net zulke verse koffie als met een bonenmachine. Alleen zonder het onderhoud want bij een traditionele filterkoffiemachine gooi je alleen de filter weg.Voordelig hoge kwaliteit koffie zetten

Een filterkoffiemachine is in aanschaf een stuk voordeliger dan een bonenmachine. Je hebt al een vrij luxe apparaat voor slechts een fractie van een echte koffiebonenmachine. Qua technische specialiteiten levert de filtermachine dezelfde prestaties en kan je gewoon nog genieten van koffiebonen. Hiervoor dien je wel een losse koffiebonen maler aan te schaffen. Sommige koffiespeciaalzaken bieden de mogelijkheid om de bonen voor je te malen. Je kan zo de verse koffiebonen gemalen mee naar huis nemen. Door de nauwkeurigheid van de filterkoffie bespaar je uiteindelijk veel geld doordat je veel preciezer een pot koffie kan zetten. Ervaar nu zelf een ouderwets kopje koffie met verse koffiebonen uit een filterkoffiemachine.


Alt Text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *